Hovmester

Vi ser etter en hovmester med glimt i øyet og en genuin interesse for mat og drikke. En som lever og ånder for god service og ikke er fornøyd før gjesten er fornøyd.

Brasserie Pigalle er i startfasen og tilbyr et unikt konsept for gastronomiske opplevelser i et historisk og nyrenovert lokale i hjertet av Stavanger.

Du må være grunnleggende opptatt av service, glad i folk og være en person som motiveres av å skape gode opplevelser. Vi tror du er helhetstenkende samtidig som du ser viktigheten av høy kvalitet og presisjon i detaljene. For den rette er dette en unik mulighet og du vil få et stort handlingsrom og bli en del av et profesjonelt og engasjert arbeidsmiljø.


Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte Restaurantsjef Monika Papiorkowska på e-post restaurantsjef@brasseriepigalle.no. Søknader vurderes fortløpende, så send gjerne inn søknaden din så snart som mulig!

Kun søknader med CV vil bli vurdert.

Vi ser etter deg som

  • Har minimum 3 års erfaring fra restaurant

  • Er dedikert og har stor interesse for mat og vin

  • Er serviceinnstilt og brenner for å gi det lille ekstra

  •  Forstår viktigheten av god økonomistyring, inkludert kostnadskontroll og effektiv ressursbruk

  • Har gode lederegenskaper og evne til å håndtere ulike typer mennesker profesjonelt også i krevende situasjoner

  • Har godt humør og et smil på lur til alle våre gjester og kolleger

  • Du som får et ekstra bredt smil om munnen når du kan dele av din kunnskap

Hva skal du jobbe med?

  • Ønske gjester velkommen, og sørge for at gjestene drar med et smil

  • Anbefale vin, drinker og mat

  • Lede og fordele arbeid, motivere og videreutvikle personell i samarbeid med nærmeste leder

  • Bidra til god stemning blant kollegaer og gjester

  • Utarbeide rutiner i restauranten og sørge for at de opprettholdes

  • Stillingen er hovedsakelig i drift, kveldstid, helger og noe dagtid 

Vi ønsker også at du…

  • Er glad i å jobbe med mennesker

  • Liker å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo

  • Er fleksibel og tilpasningsdyktig

  • Har sterk kommunikasjonsevne som sikrer god dialog mellom kjøkken og service

  • Liker å lære, er utadvendt og løsningsorientert

  • Er flytende muntlig og skriftlig engelsk og et Skandinavisk språk

Hva kan vi tilby

  • En spennende stilling med høyt tempo

  • Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement

  • Faglig utvikling

  • Konkurransedyktige betingelser

  • Personal goder i HEIMR Collection