Kokk
Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da har du kommet rett!
På Pigalle setter vi stor pris på kreativitet og innovasjon. Vi ønsker at alle våre ansatte kommer med nye ideer og bidrar til utviklingen av restauranten. Vi tror på å skape en unik og minneverdig opplevelse for våre gjester, og vi ønsker å være i forkant når det gjelder matkvalitet og smak. Vi ser for oss at du som kokk er kjent med À la carte menyer og tar initiativ. Menyen endres etter årstider, og menyen tilpasses ut ifra sesongens beste råvarer.
Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte Monika Sandvold på e-post monika.sandvold@hotel-victoria.no. Søknader vurderes fortløpende, så send gjerne inn søknaden din så snart som mulig!
Vi ser etter deg som
Fagbrev som kokk
Har godt humør og har bestandig et smil på lur
Ha erfaring innen IK-mat og HACCP
Liker å bli utfordret, og takler hektiske perioder like godt som rolige perioder
Flytende norsk og engelsk kunnskaper
Liker å jobbe i et hektisk og levende miljø
Hva skal du jobbe med?
Hovedsakelig prepp og lunsj kokk, men noe kveld er å forvente
Etterser at følgende blir ivaretatt: Høy matkvalitet, god kontroll
Bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet
Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger
Vi ønsker også at du…
Du må like å jobbe i et travelt kjøkken med høyt tempo gjennom hele arbeidsdagen
Liker å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo
Liker å lære, er utadvendt og løsningsorientert
Kan jobbe kvelder og helger
Du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene
Hva kan vi tilby
En spennende stilling med høyt tempo
Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement
Faglig utvikling
Fast vaktliste
Konkurransedyktige betingelser