Kokk

Er du sulten på nye utfordringer og er bevisst på egen utvikling? Er du lidenskapelig opptatt av mat og matopplevelser? Da har du kommet rett!

På Pigalle setter vi stor pris på kreativitet og innovasjon. Vi ønsker at alle våre ansatte kommer med nye ideer og bidrar til utviklingen av restauranten. Vi tror på å skape en unik og minneverdig opplevelse for våre gjester, og vi ønsker å være i forkant når det gjelder matkvalitet og smak. Vi ser for oss at du som kokk er kjent med À la carte menyer og tar initiativ. Menyen endres etter årstider, og menyen tilpasses ut ifra sesongens beste råvarer.


Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte Monika Sandvold på e-post monika.sandvold@hotel-victoria.no. Søknader vurderes fortløpende, så send gjerne inn søknaden din så snart som mulig!

Vi ser etter deg som

  • Fagbrev som kokk

  • Har godt humør og har bestandig et smil på lur

  • Ha erfaring innen IK-mat og HACCP

  • Liker å bli utfordret, og takler hektiske perioder like godt som rolige perioder

  • Flytende norsk og engelsk kunnskaper

  • Liker å jobbe i et hektisk og levende miljø

Hva skal du jobbe med?

  • Hovedsakelig prepp og lunsj kokk, men noe kveld er å forvente

  • Etterser at følgende blir ivaretatt: Høy matkvalitet, god kontroll

  • Bidra til at avdelingen når forventninger til gjestetilfredshet, kvalitet og lønnsomhet

  • Bidra til et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kollegaer i kjøkkenet og andre avdelinger

Vi ønsker også at du…

  • Du må like å jobbe i et travelt kjøkken med høyt tempo gjennom hele arbeidsdagen

  • Liker å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo

  • Liker å lære, er utadvendt og løsningsorientert

  • Kan jobbe kvelder og helger

  • Du er løsningsorientert, har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsklima i egen avdeling, og på tvers av avdelingene

Hva kan vi tilby

  • En spennende stilling med høyt tempo

  • Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement

  • Faglig utvikling

  • Fast vaktliste

  • Konkurransedyktige betingelser