Servitør 80%

Vi ser etter deg som

  • Har erfaring fra A la Carte

  • Fagbrev som servitør eller kokk. Erfaring kan kompensere for manglende formalkompetanse

  • Er dedikert og har stor interesse for mat og vin

  • Er serviceinnstilt og brenner for å gi det lille ekstra

  • Har godt humør og et smil på lur til alle våre gjester og kolleger

  • Trives med høyt tempo på jobb

  • Jobber godt i team

Hva skal du jobbe med?

  • Ønske gjester velkommen, og sørge for at gjestene drar med et smil

  • Anbefale vin, drinker og mat

  • Rydding og renholdsoppgaver

  • Bidra til god stemning blant kollegaer og gjester

Vi ønsker også at du…

  • Er glad i å jobbe med mennesker

  • Liker å jobbe på en arbeidsplass med høyt tempo

  • Liker å lære, er utadvendt og løsningsorientert

  • Kan jobbe kvelder og helger

  • Er flytende muntlig og skriftlig engelsk og et Skandinavisk språk

Hva kan vi tilby

  • En spennende stilling med høyt tempo

  • Et godt arbeidsmiljø med stort engasjement

  • Faglig utvikling

  • Vaktliste etter turnus

  • Konkurransedyktige betingelser

Vi søker etter servitører som vil bli med å skape fantastiske mat og vinopplevelser!

Den riktige kandidaten vil ha store muligheter for å påvirke egen hverdag og for å utvikle stillingens innhold. Ikke la denne muligheten for oss til å bli kjent med deg forsvinne.

En person som går og holder en hylle med ulike gjenstander, inkludert en vinflaske, et glass og blomster

Har du spørsmål om stillingen, er du velkommen til å kontakte F&B Manager Iselin Jacobsen på e-post Iselin.Jacobsen@hotel-victoria.no.

Søknaden merkes: Restaurantsjef
Ansettelsesform: Heltid
Søknadsfrist: Rekrutteringen skjer løpende og stillingen kan besettes innen søknadsfristen går ut. Tiltredelse etter avtale.