Winemakers Dinner
20.mars 2025
Vi kan med glede kunngjøre vårt høydepunkt under årets vinfest - Winemakes Dinner med Domaine de la Cadette. Det er med stor begeistring at vi ønsker velkommen til en unik middag i Pigalle hvor vi smaker oss gjennom noen av vinene til Domaine de la Cadette, Burgund, Frankrike. Med oss er Marius Møldrup fra importøren som vil presentere disse fantastiske vinene under en uforglemmelig middag.
Domaine de la Cadette
Domaine de la Cadette driver lav-intervensjonsproduksjon nord i Burgund. Startet av Jean Montanet, som lærte druedyrking av sin gode venn Bernard Raveneau i Chablis og vinmaking av mikroskopgruppen i Beaujolais. Cadette ble startet da Jean gikk ut av det lokale kooperativet, konverterte domainet til økologisk produksjon, med lavintervensjonsvinmaking. Sønnen Valentin Montanet følger i Jeans fotspor, men har utvidet med flere appellasjoner. Her brukes minimalt med tilsetninger, vinen får fermentere naturlig for å produsere viner med eksepsjonelt ren frukt og svært pent fokus.
Bli med oss for en eksklusiv opplevelse hvor Marius Møldrup tar deg gjennom en kveld med subtile smaker og raffinerte paringer.
Ta del i denne sjeldne anledningen til å utforske Burgund vinverden på sitt beste ved å reservere din plass nedenfor.
PRIS OG MENY
Pris for 4-retters meny ink. vinpakke 1950,-.
BORDBESTILLING
Bordbestilling gjøres via ResDiary. Bestilling for grupper over 8 personer eller mer, sendes til post@brasseriepigalle.no.
Alle bestillinger må bekreftes med betalingskort for å være gyldige. Det trekkes ikke et beløp fra kortet når du booker din opplevelse, betaling foregår i restauranten.
ALLERGIER
Allergier må oppgis ved bestilling.
AVBESTILLIGER og NO-SHOW
(No-show=ikke fremmøtt) Vi ønsker generelt ikke å ta gebyr fra kunder ved avbestilling av bord. Av samme grunn ber vi om forståelse for at vi må kreve at gjesten melder fra om at de ikke kan komme i så god tid som praktisk mulig. Dersom en garantert reservasjon ikke kanselleres senest 24 timer før ankomst, anses dette som “no-show” og eventet/menyen faktureres i sin helhet til gjesten/bedriften.